ParetoLogic har fått status som sertifisert partner i Microsofts partnerprogram ParetoLogic er medlem av Intel® Software Partner Program ParetoLogic er medlem av Better Business Bureau – logo for akkreditert BBB-virksomhetRenser og reparerer i tre enkle trinn

PC Health Advisor er her for degVed hjelp av PC Health Advisor kan du nå rense og optimalisere datamaskinen din som en proff. Du trenger ikke lenger å ringe til noen, ha omfattende erfaring eller kjøpe flere kostbare programmer. PC Health Advisor gir deg verktøyene du trenger for å bli kvitt irriterende og unødvendige filer som samler seg opp på datamaskinen. I tillegg har du muligheten til å endre systeminnstillingene i Windows, slik at ting fungerer slik du vil.


Det er lett å komme i gang med PC Health Advisor! Bare følg trinnene, så er du på god vei til å optimalisere datamaskinen din.


Trinn 1: Last ned   Last ned
Det er raskt og enkelt å laste ned og installere ParetoLogic PC Health Advisor. Om kort tid er du i gang med å reparere, rense og optimalisere.
     
Trinn 2: Skann   Skann
PC Health Advisor skanner etter feil, duplikatfiler, mellomlagrede elementer, unødige oppstartselementer, skadelig programvare og andre ting som gjør PC-en tregere.
     
Trinn 3: Reparer   Fiks
PC Health Advisor renser PC-en din grundig, reparerer vanlige problemer som reduserer hastigheten og ytelsen, og optimaliserer systemet.

Informasjon om ParetoLogic PC Health Advisor

  • Operativsystemer: Windows® 7 (32-bits og 64-bits), Windows Vista®
    (32-bits og 64-bits) eller Windows® XP (32-bits)
  • Minimumskrav: Internettforbindelse, 20 MB ledig harddiskplass, Microsoft Internet Explorer 6.0 eller høyere, pålogget som administrator
  • Analyserer, renser, reparerer og optimaliserer datamaskinen din for å gi bedre stabilitet, økt ytelse, høyere hastighet og kortere oppstartstid.


PC Health Advisor-teamet ønsker å hjelpe datamaskinbrukere til å få mest mulig kraft ut av PC-en sin. De har utviklet dette kraftige verktøyet slik at vanlige databrukere kan tilpasse datamaskinen som om de var profesjonelle. PC Health Advisor inneholder et omfattende bibliotek av programmer og prosesser, samt en kontinuerlig oppdatert database over skadelig programvare.


PC Health Advisor-grensesnittet gir deg kontroll. Via skanneskjermbildet har du tilgang til de viktige verktøyene for å rense og optimalisere. Ved hjelp av alternativene i PC Health Advisor kan du også lett bruke andre verktøy til å tilpasse så mye du vil. Du trenger ikke lenger å lete gjennom menyer eller kjøpe andre produkter.


Det har funksjoner som gjør livet ditt enklere. Hvorfor bruke tid på vedlikehold av PC-en? PC Health Advisor har en praktisk tidsplan for skanning, slik at du ikke trenger å huske skanning hver uke. Bare still den inn og glem den! Du kan også rense uten å bekymre deg, ved å angi gjenopprettingspunkter før rensing.


Vårt team for teknisk kundestøtte er klare til å hjelpe deg. Denne gruppen av erfarne teknikere sikrer at du blir mer enn fornøyd med produktet. De kjenner PC Health Advisor inn og ut, og kan svare på dine spørsmål. De er hjelpsomme og profesjonelle, og kan feilsøke og besvare dine spørsmål om programvare og PC-ytelse.


Klikk her for å laste ned PC Health Advisor
og skanne datamaskinen for å se hva som fyller den opp –
og gjør den treg.

Rens og reparer datamaskinen din!

Referanser:Har datamaskinen din blitt treg? Er ytelsen uregelmessig?
Kan den være full av skrot?


Hvis du svarte ja på noen av disse spørsmålene, trenger du ParetoLogic PC Health Advisor. Denne pakken med nyskapende og avanserte verktøy inneholder alt du trenger for å reparere, rense og optimalisere datamaskinen. Du trenger ikke å tilkalle en kostbar dataekspert eller ta doktorgrad for å gjøre PC-en din bedre og raskere.


Omfattende funksjoner og fordeler


PC Health Advisor fikser alle de komplekse årsakene til trege datamaskiner. It renser de ulike områdene på PC-en din, som kan bli fylt opp av unødvendige eller uønskede filer som bare gjør datamaskinen tregere. I tillegg kan du stole på at dette avanserte programmet reparerer mange vanlige problemer i forbindelse med ustabilitet og redusert hastighet.


PC Health Advisor gir deg verktøyene du trenger for å tilpasse og optimalisere. PC Health Advisor gjør følgende:


Avmerking   Finne og fjerne skadelige programmer som kjører i aktive prosesser
     
Avmerking   Reparere vanlige feil ved å rense Windows-registeret
     
Avmerking   Håndtere oppstartselementer for å gi bedre oppstartstid
     
Avmerking   Defragmenter data på PC-en for økt hastighet og ytelse
     
Avmerking   Fjern uønskede Internett-tillegg som gjør nettleseren treg
     
Avmerking   Fjern duplikatfiler og midlertidige filer samt Internett-mellomlager og historikk som gjør at ting går tregere
     
Avmerking   Fjern personvernfiler som inneholder konfidensielle opplysninger
     
Avmerking   Optimaliser PC-en ved å slå av systemfunksjoner som bruker opp verdifulle ressurser
     

Last ned PC Health Advisor ved å klikke nå
for å skanne og se hvordan du kan bedre PC-ens ytelse."Jeg har tre av programmene fra ParetoLogic, og synes de er svært nyttige for å holde datamaskinen rask og effektiv! Jeg vil ha dem så lenge jeg kan, og anbefaler dem til alle som vurderer å kjøpe dem. Jeg anbefaler også kundestøtten. Den har vært utmerket og virkelig hjelpsom."

Takk igjen.


Vennlig hilsen


Dennis Clapp

Prøv det nå! PC Health Advisor!


"Jeg er takknemlig overfor ParetoLogic, og vil ALDRI gå noe annet sted for å finne programmer som holder datamaskinen min i gang! Jeg vil anbefale ParetoLogic til alle mine venner! Takk igjen for all hjelp og støtte! Godt jobbet, ParetoLogic!"


Kellen Schwebius

Prøv det nå! PC Health Advisor!


"Jeg må si at jeg alltid er imponert over den gode servicen fra teamet hos ParetoLogic. Jeg nøler ikke med å anbefale produktene og tjenestene til kolleger og venner."


Vennlig hilsen


Brian Chadwick

Prøv det nå! PC Health Advisor!


"Det er altfor mange bedrifter som kunne lære av organisasjonen deres. Når det gjelder meg, kan dere stole på at dere har en lojal kunde som vil gjøre et poeng av å spre budskapet."


Massimo Poggio

Prøv det nå! PC Health Advisor!


"Jeg ville ikke nøle med å anbefale dere overfor venner, og vil dessuten si at kundeservicen deres er svært hjelpsom og hyggelig."


Takk igjen.


Vennlig hilsen


Terry Card

Prøv det nå! PC Health Advisor!Microsoft er et registrert varemerke for Microsoft Corporation i USA og/eller andre land.
Intel og Intel-logoen er varemerker eller registrerte varemerker for Intel Corporation eller deres underselskaper i USA og andre land.